Op zoek naar een hoogwaardige Pioneer DJ set?

Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 DJ sets

Een DJ set huren in Winterswijk? Ontdek onze aantrekkelijke aanbiedingen op Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 DJ sets. Met onze uitgebreide ervaring staan wij garant voor deskundig advies, zodat je de ideale uitrusting kunt samenstellen voor elk feest of evenement in Winterswijk.

De Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 DJ sets zijn de onbetwiste norm voor professionele DJ’s in clubs en op evenementen. Elke te huren set omvat 2 Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 mediaspelers en 1 Pioneer DJM 900 Nexus 2 mixer. Bovendien is de set eenvoudig uit te breiden met 1 of 2 extra CDJ 2000 Nexus 2 mediaspelers.

ADB Licht en Geluid in Winterswijk biedt hoogwaardige licht- en geluidsapparatuur te huur tegen aantrekkelijke prijzen. We hebben zorgvuldig samengestelde shows en sets die perfect passen bij elk feest of evenement. Ons team denkt graag met je mee en creëert op basis van jouw wensen een vrijblijvend voorstel dat naadloos aansluit bij de situatie. Neem moeiteloos contact met ons op via WhatsApp, e-mail, telefoon of het formulier op onze website.

DJ set huren Winterswijk

ADB Licht & Geluid is dé partner voor het huren van een DJ set in Winterswijk

Met jarenlange ervaring in de evenementenindustrie weten we precies hoe we uw feest of evenement tot een succes kunnen maken met een DJ set huren in Winterswijk.

DJ set compleet

2 x Pioneer CDJ 2000 nexus 2

1 x Pioneer DJM 900 nexus 2

1 x DJ booth met monitor plate

1 x pioneer monitor speaker

2 x JBL PRX 12 inch actieve speaker

2 x JBL PRX 15 inch actieve subwoofer

2 x tussenpaal

199,95 incl. BTW

DJ set compleet met geluid

tot 150 personen

2 x Pioneer CDJ 2000 nexus 2

1 x Pioneer DJM 900 nexus 2

1 x DJ booth met monitor plate

1 x pioneer monitor speaker

2 x JBL PRX 12 inch actieve speaker

2 x JBL PRX 15 inch actieve subwoofer

2 x tussenpaal

299,95 incl. BTW

DJ set compleet met geluid

tot 200 personen

2 x Pioneer CDJ 2000 nexus 2

1 x Pioneer DJM 900 nexus 2

1 x DJ booth met monitor plate

1 x pioneer monitor speaker

2 x JBL PRX 12 inch actieve speaker

2 x JBL PRX 18 inch actieve subwoofer

2 x tussenpaal

324,95 incl. BTW

DJ set compleet met geluid

tot 200 personen

2 x Pioneer CDJ 2000 nexus 2

1 x Pioneer DJM 900 nexus 2

1 x DJ booth met monitor plate

1 x pioneer monitor speaker

2 x JBL PRX 15 inch actieve speaker

2 x JBL PRX 18 inch actieve subwoofer

2 x tussenpaal

349,95 incl. BTW

Wat onze klanten over ons zeggen

Schelte Keizer
Schelte Keizer
24 Juli 2023
Geweldige ervaring met ADB Licht & Geluid! Ik had onlangs het genoegen om samen te werken met ADB Licht & Geluid en ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring met hen was! Van begin tot eind hebben ze indruk op mij gemaakt met hun professionaliteit, expertise en uitstekende service. Allereerst was het planningsproces naadloos. Het team van ADB Licht & Geluid was zeer responsief en attent voor mijn specifieke wensen en behoeften. Ze luisterden aandachtig naar mijn ideeën en suggesties en stelden ook waardevolle aanvullingen voor om het evenement naar een hoger niveau te tillen. Op de dag van het evenement was hun team punctueel en klaar om te schitteren. De opstelling van het licht en geluid was absoluut verbluffend. Ze hebben een ongelooflijke sfeer weten te creëren die perfect aansloot bij de ambiance die ik voor ogen had. Wat me vooral opviel, was hun toewijding aan kwaliteit. Het geluid was helder en perfect uitgebalanceerd, en het lichtontwerp was spectaculair. Ze hebben echt de juiste stemming en energie weten over te brengen aan het publiek, waardoor het evenement onvergetelijk werd. Bovendien waren alle medewerkers vriendelijk, professioneel en uiterst behulpzaam. Ze werkten achter de schermen hard om alles soepel te laten verlopen, waardoor ik me als klant volledig op mijn gemak voelde. Ik kan ADB Licht & Geluid niet genoeg aanbevelen voor elk evenement dat behoefte heeft aan uitmuntend licht- en geluidswerk. Ze hebben bewezen een betrouwbare en hoogwaardige partner te zijn, die ervoor zorgt dat je evenement een succes wordt. Bedankt, ADB Licht & Geluid, voor een onvergetelijke ervaring! Ik kijk er al naar uit om in de toekomst opnieuw met jullie samen te werken.
Joep
Joep
17 Juli 2023
Auke is een topper, de communicatie was fijn en snel en hij dacht goed mee over wat er nodig was en over eventuele aanvullingen. Na verschillende partijen benaderd en vergeleken te hebben ben ik heel blij voor ADB gekozen te hebben. Dankjewel Auke!
Carla Böttcher
Carla Böttcher
16 Juli 2023
ADB Licht & Geluid heeft op de bruiloft van mijn zoon het geluid geregeld. Was echt een uitdaging vanwege het weer. Maar alles is vlekkeloos verlopen! Ook de flexibiliteit om op verzoek eigen zangstukjes in te passen met benodigde microfoons, is perfect verlopen. Zeker een aanrader! Ik zou ze zo weer inhuren!
Lammert Lettinga
Lammert Lettinga
14 Juli 2023
Ontzettend vriendelijk, uitmuntende service, zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding: je hebt écht het gevoel dat je op 1 staat voor ADB Licht & Geluid. Sinds ik in begin 2023 naar Friesland ben verhuisd en in die contreien DJ-klussen aanneem, ben ik op zoek gegaan naar een verhuurder van kwalitatief hoogstaand maar betaalbare geluids-, licht- en DJ-apparatuur. Een Google-zoektocht leidde mij naar de overzichtelijke site van ADB Licht & Geluid. Hoewel hun grotere vestiging in Winterswijk zit, hadden ze in Leeuwarden toch alles wat ik nodig had. Ik heb sindsdien al ontelbare keren bij ADB Licht & Geluid gehuurd, en heb veel persoonlijk contact gehad met Auke, de eigenaar van het bedrijf. Ik heb hem leren kennen als een goudeerlijke, uiterst behulpzame en vriendelijke kerel die écht met de klant meedenkt, en ook in 'noodsituaties' oplossingen uit z'n mouw tovert die me meer dan eens uit lastige situaties hebben gered. Dus als je op zoekt bent naar een geschikte verhuurder die je evenement audiovisueel naar een hoger niveau tilt voor een schappelijke prijs, dan moet je bij ADB Licht & Geluid zijn!
Bjørn
Bjørn
13 Juli 2023
Goed bedrijf. Ik maak er veel gebruik van. Goede geluidsets, zeer vriendelijk en duidelijk in communicatie en een goede service. Aanrader.
Frank van Zomeren
Frank van Zomeren
13 Juli 2023
Top bedrijf. Denkt met je mee, reageert super snel. Zeer professioneel en heel vriendelijk. Kortom alles top geregeld met een goeie prijs-kwaliteit verhouding. Wat mij betreft ga ik alleen nog maar met dit bedrijf in zee.
Tjalling Reitsma
Tjalling Reitsma
12 Februari 2023
Al enkele jaren is ADB voor mij de plek waar ik mijn licht en geluid apparatuur huur en hier ben ik niks anders dan zeer tevreden over. Altijd goed advies voor de juiste setting, als je er niet volledig uitkomt, wordt er ook met je mee gedacht, maakt niet uit of dit nou een thuisfeestje is of een groter event betreft.
Daryl Kraaijenbrink
Daryl Kraaijenbrink
1 Februari 2023
Mijn ervaring met ADB Licht & Geluid is werkelijk waar fantastisch . Voldoet aan alle behoefte . Lijntjes zijn altijd erg kort waardoor de communicatie niks te wensen overlaat. Jaren achter elkaar werk ik al met deze partij samen en zal het in de toekomst blijven doen. Samenvattend: Goede prijzen, Zeer professioneel apparatuur , Problemen worden accuraat op tijd getackeld , Meedenkend vermogen & Vriendelijk personeel!
Martin Kuipers
Martin Kuipers
16 Januari 2023
Geweldige en persoonlijke dienstverlening, fijne mensen, goed materiaal. We huren graag bij ABD Licht & Geluid voor onze dansavonden. Aanbevolen!

DJ set aanvragen om te huren in Winterswijk

Keuze DJ set

Wilt u een breng/haal service?

10 + 9 =

De contactpersoon voor al uw vragen

Auke Bouma

Tel: 06 527 952 50
info@adblichtengeluid.nl
BTW: Nl205835259B01