ADB Licht en Geluid biedt betaalbare geluidsets voor elke gelegenheid.

Met onze voordelige pakketten bieden we complete geluidssystemen inclusief licht voor alle soorten evenementen in Groenlo.

Onze professionele JBL-speakers zijn geschikt voor bijeenkomsten tot 500 personen. Voor vrijblijvend advies en op maat gemaakte voorstellen voor jouw feest of evenement, neem contact op met ADB Licht & Geluid. Ons team staat klaar om met je mee te denken en een passend voorstel te doen.

Bij ADB Licht en Geluid begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden wij diverse pakketten aan, zodat je altijd de juiste set kunt huren die perfect aansluit bij jouw evenement in Groenlo. Of je nu een intieme zaal met muziek wilt vullen of een grootschalige bruiloft organiseert, wij beschikken over de juiste apparatuur en expertise om ervoor te zorgen dat jouw feest een groot succes wordt.

DJ set huren Winterswijk

ADB Licht & Geluid is dé partner voor het huren van een geluid set in Groenlo

Met jarenlange ervaring in de evenementenindustrie weten we precies hoe we uw feest of evenement tot een succes kunnen maken met een geluid set huren in Groenlo.

tot 40 personen

JBL accu partyspeaker

Via bluetooth verbinden met telefoon

mogelijkheid om microfoon of gitaar aan te sluiten

Geschikt voor (woon) kamers, tuinen, lokalen, kleine zalen

2 x JBL accu partyspeaker

Speaker linken d.m.v pairing technology

44,95 incl. BTW

tot 80 personen

2 x JBL accu partyspeaker

Speaker linken d.m.v pairing technology

Via bluetooth verbinden met telefoon

mogelijkheid om microfoon of gitaar aan te sluiten

Geschikt voor (woon) kamers, tuinen, lokalen, kleine zalen

2 x JBL PRX 15 inch actieve subwoofer

2 x speaker statief

74,95 incl. BTW

tot 150 personen

2 x JBL PRX 15 inch actieve subwoofer

2 x JBL PRX 12 inch actieve topspeaker

2 x speaker statief

1 x kabel voor naar laptop, telefoon of andere device.

Geschikt voor (woon) kamers, tuinen, lokalen, zaal

2 x JBL PRX 18 inch actieve subwoofer

2 x tussenpaal

124,95 incl. BTW

tot 200 personen

2 x JBL PRX 18 inch actieve subwoofer

2 x JBL PRX 12 inch actieve topspeaker

2 x tussenpaal

1 x kabel voor naar laptop, telefoon of andere device.

Geschikt voor middel grote ruimtes, tuinen, lokalen, zalen

149,95 incl. BTW

tot 250 personen

2 x JBL PRX 18 inch actieve subwoofer

2 x JBL PRX 15 inch actieve topspeaker

2 x tussenpaal

1 x kabel voor naar laptop, telefoon of andere device.

Geschikt voor middel grote ruimtes, tuinen, lokalen, zalen

174,95 incl. BTW

Wat onze klanten over ons zeggen

Schelte Keizer
Schelte Keizer
24 Juli 2023
Geweldige ervaring met ADB Licht & Geluid! Ik had onlangs het genoegen om samen te werken met ADB Licht & Geluid en ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig mijn ervaring met hen was! Van begin tot eind hebben ze indruk op mij gemaakt met hun professionaliteit, expertise en uitstekende service. Allereerst was het planningsproces naadloos. Het team van ADB Licht & Geluid was zeer responsief en attent voor mijn specifieke wensen en behoeften. Ze luisterden aandachtig naar mijn ideeën en suggesties en stelden ook waardevolle aanvullingen voor om het evenement naar een hoger niveau te tillen. Op de dag van het evenement was hun team punctueel en klaar om te schitteren. De opstelling van het licht en geluid was absoluut verbluffend. Ze hebben een ongelooflijke sfeer weten te creëren die perfect aansloot bij de ambiance die ik voor ogen had. Wat me vooral opviel, was hun toewijding aan kwaliteit. Het geluid was helder en perfect uitgebalanceerd, en het lichtontwerp was spectaculair. Ze hebben echt de juiste stemming en energie weten over te brengen aan het publiek, waardoor het evenement onvergetelijk werd. Bovendien waren alle medewerkers vriendelijk, professioneel en uiterst behulpzaam. Ze werkten achter de schermen hard om alles soepel te laten verlopen, waardoor ik me als klant volledig op mijn gemak voelde. Ik kan ADB Licht & Geluid niet genoeg aanbevelen voor elk evenement dat behoefte heeft aan uitmuntend licht- en geluidswerk. Ze hebben bewezen een betrouwbare en hoogwaardige partner te zijn, die ervoor zorgt dat je evenement een succes wordt. Bedankt, ADB Licht & Geluid, voor een onvergetelijke ervaring! Ik kijk er al naar uit om in de toekomst opnieuw met jullie samen te werken.
Joep
Joep
17 Juli 2023
Auke is een topper, de communicatie was fijn en snel en hij dacht goed mee over wat er nodig was en over eventuele aanvullingen. Na verschillende partijen benaderd en vergeleken te hebben ben ik heel blij voor ADB gekozen te hebben. Dankjewel Auke!
Carla Böttcher
Carla Böttcher
16 Juli 2023
ADB Licht & Geluid heeft op de bruiloft van mijn zoon het geluid geregeld. Was echt een uitdaging vanwege het weer. Maar alles is vlekkeloos verlopen! Ook de flexibiliteit om op verzoek eigen zangstukjes in te passen met benodigde microfoons, is perfect verlopen. Zeker een aanrader! Ik zou ze zo weer inhuren!
Lammert Lettinga
Lammert Lettinga
14 Juli 2023
Ontzettend vriendelijk, uitmuntende service, zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding: je hebt écht het gevoel dat je op 1 staat voor ADB Licht & Geluid. Sinds ik in begin 2023 naar Friesland ben verhuisd en in die contreien DJ-klussen aanneem, ben ik op zoek gegaan naar een verhuurder van kwalitatief hoogstaand maar betaalbare geluids-, licht- en DJ-apparatuur. Een Google-zoektocht leidde mij naar de overzichtelijke site van ADB Licht & Geluid. Hoewel hun grotere vestiging in Winterswijk zit, hadden ze in Leeuwarden toch alles wat ik nodig had. Ik heb sindsdien al ontelbare keren bij ADB Licht & Geluid gehuurd, en heb veel persoonlijk contact gehad met Auke, de eigenaar van het bedrijf. Ik heb hem leren kennen als een goudeerlijke, uiterst behulpzame en vriendelijke kerel die écht met de klant meedenkt, en ook in 'noodsituaties' oplossingen uit z'n mouw tovert die me meer dan eens uit lastige situaties hebben gered. Dus als je op zoekt bent naar een geschikte verhuurder die je evenement audiovisueel naar een hoger niveau tilt voor een schappelijke prijs, dan moet je bij ADB Licht & Geluid zijn!
Bjørn
Bjørn
13 Juli 2023
Goed bedrijf. Ik maak er veel gebruik van. Goede geluidsets, zeer vriendelijk en duidelijk in communicatie en een goede service. Aanrader.
Frank van Zomeren
Frank van Zomeren
13 Juli 2023
Top bedrijf. Denkt met je mee, reageert super snel. Zeer professioneel en heel vriendelijk. Kortom alles top geregeld met een goeie prijs-kwaliteit verhouding. Wat mij betreft ga ik alleen nog maar met dit bedrijf in zee.
Tjalling Reitsma
Tjalling Reitsma
12 Februari 2023
Al enkele jaren is ADB voor mij de plek waar ik mijn licht en geluid apparatuur huur en hier ben ik niks anders dan zeer tevreden over. Altijd goed advies voor de juiste setting, als je er niet volledig uitkomt, wordt er ook met je mee gedacht, maakt niet uit of dit nou een thuisfeestje is of een groter event betreft.
Daryl Kraaijenbrink
Daryl Kraaijenbrink
1 Februari 2023
Mijn ervaring met ADB Licht & Geluid is werkelijk waar fantastisch . Voldoet aan alle behoefte . Lijntjes zijn altijd erg kort waardoor de communicatie niks te wensen overlaat. Jaren achter elkaar werk ik al met deze partij samen en zal het in de toekomst blijven doen. Samenvattend: Goede prijzen, Zeer professioneel apparatuur , Problemen worden accuraat op tijd getackeld , Meedenkend vermogen & Vriendelijk personeel!
Martin Kuipers
Martin Kuipers
16 Januari 2023
Geweldige en persoonlijke dienstverlening, fijne mensen, goed materiaal. We huren graag bij ABD Licht & Geluid voor onze dansavonden. Aanbevolen!

Geluid set aanvragen om te huren in Groenlo

Wilt u een breng/haal service?

7 + 5 =

De contactpersoon voor al uw vragen

Auke Bouma

Tel: 06 527 952 50
info@adblichtengeluid.nl
BTW: Nl205835259B01