ADB Licht & Geluid

Over ADB

Opdrachten lopen uiteen van geluid versterking bij presentaties tot complete technische facilitering van een area bij een festival en van bruiloft feesten tot uitlichting van de meest uiteenlopende objecten.

Kwaliteitsapparatuur

Aantrekkelijke show en set prijzen

Uitstekende service door totale uitvoering van uw wensen

Innovatief, creatief en meedenkend

01-01-2013 is de datum dat ADB Licht en Geluid officieel is gestart als eenmanszaak. Al een paar jaar eerder begon de interesse en passie voor muziek en met name de dance muziek. Tijdens de vele avonden muziek luisteren en uitwisselen met vrienden begon het idee van een eigen evenement.

In 2010 was het eerste evenement van onze vriendengroep en dat was een ervaring waardoor ik besloot meer te gaan verdiepen in evenementen. Na het tweede evenement in 2011 ben ik begon met de opleiding ‘evenementen organisatie’ en begon ik zelfstandig evenementen te organiseren.
 
Door het toenemende aantal eigen evenementen en de interesse in licht en geluid techniek besloot ik te gaan investeren in een eigen licht en geluid set. Om de aanschaf van de apparatuur rendabel te maken besloot ik het aan te bieden bij collega organisatoren en artiesten. Door de toenemende vraag naar de huur van licht en geluid apparatuur is de core business de verhuur van licht en geluid apparatuur geworden. De jaren daarop er is er geleidelijk door geïnvesteerd in nieuwe apparatuur.
In de 2016 is de onderneming van uit het hal, garage en woonkamer van het ouderlijk huis verplaatst naar een nieuwe opslag/kantoor in Leeuwarden. In de zomer van 2016 mijn opleiding afgerond en fulltime begonnen met werken aan de onderneming.
 
Door meer en professioneler met de onderneming bezig te zijn werd het klanten bestand uitgebreid en ook diverser. De opdrachten lopen uiteen van geluid versterking bij presentaties tot complete technische facilitering van een area bij een festival en van bruiloft feesten tot uitlichting van de meest uiteenlopende objecten.
Toen in 2017 de liefde mij deed besluiten om naar Winterswijk te verhuizen wilde ik graag blijven werken aan de onderneming en combineer dat nu met een baan bij een ander verhuur bedrijf in de regio. In 2019 ben ik begonnen met de onderneming in Winterswijk te installeren, daarnaast blijft de vestiging in Leeuwarden actief door vrienden en familie die al jaren bij mijn grotere opdrachten te zien zijn.
 
Halverwege 2019 is de vernieuwde website online gegaan om de focus te verplaatsen naar de Achterhoek. Vanaf heden verzorgt ADB Licht en Geluid vanuit Winterswijk de gehele Achterhoek met een combinatie van professionele licht en geluid apparatuur en een uitstekende service om een unieke belevenis te creëren en bij de dragen aan een onvergetelijke dag, avond, nacht, weekend of week.

Stel je vraag

15 + 7 =